2. Uw website bouwen

werkverdeling

Mediaha :95% werkverdeling U: 5%

Tijdens de bouwfase blijft U steeds op de hoogte door regelmatig overleg. Zij blijven U en wij ervan overtuigd dat het project op het juiste spoor zit en blijft. Hoe verloopt de bouwfase?

1. Regeling van de bouwgrond.

Stap 2: BouwMediaha regelt de afgesproken bouwgrondaankoop. Of anders gezegd, Mediaha regelt de hosting van uw website.

Mediaha plaatst op zijn eigen klantenplaats een voorbeeldsite. Tijdens de ontwikkeling kan U zo zien hoe de website er zal uitzien. Dit helpt voor een duidelijke communicatie. Waar moeten de onderdelen staan? Hoe worden verschillende elementen gepresenteerd?

2. Klaarzetten van de websitebestanden.

De vrachtwagens van Mediaha voeren het materiaal aan op de bouwplaats. De nodige bestanden worden op hun plaats gezet. De constructies worden in elkaar gezet. De juiste lik verf komt er op. En hier en daar worden schakelaars aangezet.

3. Testen, testen en testen

Wanneer alles op z'n plaats staat is het tijd om alles uit te testen. U krijgt uitleg over de werking van uw website. Hoe zit de website in elkaar? Hoe voegt U nieuwe inhoud toe? Hoe kunt de menu's aanpassen? Kortom, hoe gaat alles in z'n werk?

Dit gebeurt nog steeds op de testwebsite bij Mediaha. U maakt Uw eerste pagina's onder begeleiding aan. Zit alles op z'n plek en is alles duidelijk? Dan verhuist de website naar Uw eigen bouwplaats. Bij de oplevering hoort de afrekening. In de eerste maanden na de oplevering krijgt U nog ondersteuning tot U vlot en zelfstandig de website kunt beheren.

4. Tijd om het zelf te doen.

Wanneer de website klaar staat, kunt U die verder opvullen. Dankzij de eerste stap rond planning weet U wat er verder nog moet aangemaakt worden. En nu is het aan U: stap 3: Onderhoud.

Stap 1: PlanStap 2: BouwStap 3: OnderhoudStap 4: Renovatie

Klik op een stap voor meer uitleg.