Video: van idee tot dvd

Stap 1: Pre-productie

Eerst het ideeHet verhaal bepalen

Waarom heeft U een video nodig? Voor welk publiek? Wat is het belangrijkste doel? Waar wordt de video getoond? Hoe lang, of beter, hoe kort mag die duren? De eerste ideeën komen opborrelen. Mediaha helpt om hieruit een werkbaar verhaal te puren.

Praktische uitwerkingPraktische uitwerking

Een scenario ontstaat. Na goedkeuring wordt dit verder uitgewerkt. Welke locaties zijn nodig? Welke acteurs? Kostuums? Dit alles wordt in een planning gegoten. Als alles goedgekeurd is en alle voorbereidingen af zijn kan er gefilmd worden.

Stap 2: Productie

VerfilmingDe opnames

De verfilming van alles is eigenaardig genoeg de kortste periode in het realiseren van een videoproductie. De coördinatie is echter heel belangrijk. Mediaha zorgt er voor dat alles goed verloopt. En als het laatste shot gedraaid is, kunnen we plaats ruimen voor de afwerking.

Stap 3: Post-productie

AfwerkingMontage en toeters en bellen

Eerst is er de beeldmontage. Gelijktijdig begint de geluidsmontage. Daarbij komen nog toeters en bellen, zoals geluidseffecten, beeldbewerking en titels.

Regelmatig wederzijds overleg

Bij belangrijke mijlpalen contacteert Mediaha U om ons ervan te verzekeren dat we nog steeds op het goede spoor zitten. Een goede wederzijdse communicatie is cruciaal.

Samenwerken?

Heeft U een wens die ondersteunt kan worden met een videoproductie? Stuur ons een mail met het contactformulier. We praten er graag samen met U over.

Tot binnenkort!