Over ons

Mediaha, de aha in multimedia.

Aha, zit dat zo.

U krijgt van Mediaha steeds een uitleg die het ingewikkelde simpel maakt. Mediaha zorgt ervoor dat u denkt: "Aha, dat zit zo in elkaar."

Website maken

U krijgt geen waterval van moeilijke woorden om uit te leggen hoe een website in elkaar zit. We kunnen dit wel, maar U heeft daar weinig boodschap aan. U krijgt begeleiding van a tot z. Op het einde heeft U een websitesysteem naar Uw wens en vooral op maat van Uw doelpubliek.

Videoproductie

Bij een videoproductie komt er heel wat kijken. U wordt door Mediaha begeleid van idee tot dvd. Ideeën uitwerken, scenario opstellen, productie plannen, de opnames, de montage en nog veel meer. Mediaha maakt het ook hier voor U eenvoudig. De moeilijke zaken doen wij. De makkelijke en de plezierige doen we samen.

Samenwerken?

Heeft U zin om met ons samen te werken? Laat het ons weten via ons contactformulier . U kunt zo uw eerste wensen aan ons vertellen. Met Uw verhaal kunnen wij al beginnen inschatten wat wij voor U kunnen doen. Details bespreken we echter graag in levende lijve. Liefst met een tas koffie erbij.

Hopelijk tot binnenkort!Mediaha, de aha in Multimedia

Websitewens?

Video voor U?